01
Nuk ju nevojitet Instalim i Sistemit

Sistemi është i bazuar në faqe web, i instaluar në serverat tonë. Mund ta aksesoni kudo përmes një identifikimi të thjeshtë.

02
Backup Automatik çdo dite

BookersPro është i lidhur me servera me hapësirë të palimituar dhe ruajmë backupe të vazhdueshme automatike. Informacioni juaj është gjithmon i sigurt!

03
Siguri Maksimale

BookersPro është i pajisur me çertifikatë SSL për të siguruar të gjitha informacionet personale të klientëve.

Sistemi i Menaxhimit

Do të arrini një audiencë të kapur globale përmes integrimit tonë të channel manager me 300+ hotele i lidhur me OTA, GDS dhe platformat e tjera të prenotimit. Ky aplikacion i bazuar në serverat virtualë, në kohë reale është ideal për pronat e të gjitha madhësive.

Sistemi i Menaxhimit Sistemi i Menaxhimit(Hotele Zinxhirë)
Booking Engine

Rrisni shitjet tuaja përmes lidhjes në kohë reale me faqen tuaj të internetit. Cdo klient ka mundësinë të rezervojë direkt përmes faqes suaj të internetit nepermjet booking engine.

Rezervimeve Direkte pa komisione Promovim Maksimal
Website

Një faqe në internet është billboard-i juaj për suksesin në internet! Website është një faqë online me kosto të ulët, e cila reklamon dhe promovon pronën tuaj online.

Më shumë rreth Website
Sistemi i Vlerësimit

A i kushtoni vëmendje asaj që klientët tuaj po thonë për ju në internet? Menaxhimi Reputacionit ofron një pasqyrë vepruese nga mashtrimi në internet për t'ju ndihmuar të analizoni dhe përmirësoni shërbimin tuaj.

Më shumë rreth Reputation Manager
Zgjidhni më të mirën

Provoni mundësinë e reklamimit dhe menaxhimit të pronës tuaj në nivelin tjetër dhe rrisni prenotimet me channel manager në kohë reale.

Demo falas
Tiranë

Adresa Rruga Muhamed Deliu, Tirane

Tel+355 ( 0 ) 693317438

Email [email protected]