01
Nuk ju nevojitet Instalim i Sistemit

Sistemi është i bazuar në faqe web, i instaluar në serverat tonë. Mund ta aksesoni kudo përmes një identifikimi të thjeshtë.

02
Backup Automatik çdo dite

BookersPro është i lidhur me servera me hapësirë të palimituar dhe ruajmë backupe të vazhdueshme automatike. Informacioni juaj është gjithmon i sigurt!

03
Siguri Maksimale

BookersPro është i pajisur me çertifikatë SSL për të siguruar të gjitha informacionet personale të klientëve.

Channel Manager + PMS (Program Hoteli)

Do të arrini një audiencë të kapur globale përmes integrimit tonë të channel manager + PMS system menaxhimi I dhomave me 900+ hotele i lidhur me OTA, GDS dhe platformat e tjera të prenotimit. Ky aplikacion i bazuar në serverat virtualë, në kohë reale është ideal për pronat e të gjitha madhësive. BookersPro.Com nje nder platformat me te medha ne Shqiperi si softuer inteligjent qe sinkronizon te gjitha OTAT globale ju lehteson menaxhimin e dhomave te hotelit pa patur perplasje dhomash plus keni raporte te perditesuar per arritshmerin e bzinesit tuaj.

Sistemi i Menaxhimit Sistemi i Menaxhimit(Hotele Zinxhirë)
Motori i rezervimit nga faqja e internetit

Motori i rezervimit BookersPro.Com është i pajtueshëm me të gjitha llojet e pronave dhe integrohet me sistemet e rezervimeve për t'i mbajtur të gjitha rezervimet tuaja të sinkronizuara në kohë reale. Kur përdoret me BookersPro Hospitality Management Suite, motori i rezervimit përditëson menjëherë sistemin e menaxhimit të pronës dhe menaxherin e kanalit, në mënyrë që të gjitha agjencitë tuaja të udhëtimit në internet dhe faqet e shpërndarjes të përditësohen menjëherë. Rritni shitjet tuaja përmes lidhjes në kohë reale në faqen tuaj të internetit. Çdo klient ka mundësinë të rezervojë drejtpërdrejt përmes faqes tuaj të internetit përmes motorit të rezervimit.

Rezervimeve Direkte pa komisione Promovim Maksimal
Faqe Interneti per Hotele

Faqe internet per prezantimin e hotelit, resort apo viles ne kohes e soteshme eshte e domozdoshme pasi prezantoni biznesin tuaj. Website ndertohet me kosto te ulet dhe reclama eshte e madhe per njesin akomoduese pasi kontaktoheni nga klientet direkt dhe lidhet platfoma e rezervimeve online me channel manager ku perfitoni prenotime me zero komision.

Më shumë rreth Website
Zgjidhni më të mirën

Provoni mundësinë e reklamimit dhe menaxhimit të pronës tuaj në nivelin tjetër dhe rrisni prenotimet me channel manager në kohë reale.

Demo falas
Deshmite

Cfare thone klientet tane: