s
Zgjidhni planin me çmimet më të mira për ju

BookersPro.Com si platform channel manager plus PMS ju ofron cmimet me te mira ne treg per programin e menaxhimit te hotelit tuaj. Kjo platform jo vetem qe kanalizon OTAT global dhe locale si allbookers.com por dhe menaxhon numerat e dhomave pa patur nevoje per regjister duke I menaxhuar te tera ne 1 rezervimet online dhe ato manual me telefon, mail apo direct ne recepsion.