Website

Te apasionuar per zhvillim faqe internet per industrine e turizmit kryesisht hotele, rezorte, vila, apartament etj etj BookersPro.com si pjese e InterMedia SHPK garanton cilesin e websiteve qe nga disegn professional, pervec zhvillimit te faqes internetit ( website ) ne ju mirembajme dhe domainin dhe webmailin e biznesit tuaj.

Demo Falas

Reklamoni pronën tuaj online

Sell Rooms Easily
Editime të thjeshta
Sell Rooms Easily
Krijoni Faqe
Sell Rooms Easily
SEO
Sell Rooms Easily
Merrni rezervime
Sell Rooms Easily
Ekperienca e klientëve
Online Marketing

Ne jemi një nga kompanitë më profesionale të dhe me mbi 600 kliente ne gjithe Shqiperine. Të shfaqeni online është e lehtë. Të kesh sukses online është një histori tjetër. Do t'ju duhet më shumë sesa thjesht një website i bukur në internet për të pasur rezultate të kënaqshme. Zgjidhja është Online Marketing. Duhet ti besoni planin tuaj të marketingut online një agjensie profesionale të Web Marketingut dhe suksesi juaj në internet do të jetë i pashmangshëm.


Ne jemi pejse e InterMedia SHPK dhe domaine regjistrar I autorizuar www.domaindot.al, hostojme webve te madhesive te ndryshme, krijojme webmaile ne gsuite, zohomail, cpanel mail etj. Gjithashtu jemi pjese e www.allbookers.com platform rezervimesh per hotele ne shqiperi, jemi pjese e www.hotelschecking.com nje meta analiz per hotelet ne gjithe boten. Ne kompanin InterMedia SHPK do gjeni sherbime qe si ofrohet ne ndonje kompani tjeter.

Po kërkoni një sistem të menaxhimit të kanaleve në grup? Provoni Sistemin tonë të menaxhimit.